Nenad Krstic basketbol kariyerine son verdi!

Transfer dönemindeki ilk transferlerimizden olan Sırp pivot Nenad Krstic, bildiğiniz gibi büyük bir diz sakatlığından çıkmıştı. Yeni bir heyecanla Galatasaray forması altında başarılı olmak isteyen tecrübeli uzun, Belgrad'ta iki adet kondisyoner ile çalışmalarına hız kazandırmıştı. Basketfaul sitesinden gelen haberlere göre Nenad Krstic yakın zamandan bu yana dizindeki ödemden çok rahatsızdı. Gerçekleştirilen kontroller sonrasında oyuncunun basketbola devam etmeme kararını kulübe bildirmesi üzerine, sözleşmesi herhangi bir bedel ödenmeden feshedildi. Sırp yıldız, yaşadığı sakatlığın etkisinden kurtulamayarak basketbola veda etmiş oldu.

Büyük bir risk olarak görülen Nenad Krstic transferi, off season boyunca eleştiri tufanına uğrayan bir hamle olmuştu. Geçtiğimiz sezon ki Ionnis Bourousis etkisini bir nevi Nenad Krstic'e uygulamak istemiştik ancak yaşanan sakatlıkların farkı ve Krstic'in basketbol serüveninin sonlarına doğru gelmesi yaptığımız hamlenin çok da sağlam ayakkabı olmadığı öngörülmüştü. Ardarda gelen sakatlıklardan sonra Nenad Krstic'in de beyaz bayrağı çekmesi geniş olarak kurduğumuz rotasyonunun yeniden daralmasına sebebiyet verecek. İsmail Şenol'un haberine ve koç Ergin Ataman'a göre takımımız yeni pivot arayışlarına başladı ancak ne kadar doğru ve kaliteli bir isim kadroya katılabilir bunu bize zaman gösterecek. Hali hazırda Austin Daye, Deon Thompson ve Alex Tyus gibi kalifiye uzunlara sahipken, fiziksel açıdan diri bir isimle yola devam etmek en doğru karar olacaktır. İkinci bir Krstic vakası yaşamak şu aşamada büyük hüsran yaratır.
Sarı-kırmızılı basketbol takımının başantrenörü Ergin Ataman, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dizindeki sakatlığı sonrası Almanya'daki doktoruna kontrole giden Sırp pivotun, basketbolu bırakma kararını kendilerine ilettiğini açıkladı..
Sarı-kırmızılı basketbol takımının başantrenörü Ergin Ataman, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dizindeki sakatlığı sonrası Almanya'daki doktoruna kontrole giden Sırp pivotun, basketbolu bırakma kararını kendilerine ilettiğini açıkladı..

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0