Rio 2016 Paralimpik | Sporcularımız ne yapıyor..

Rio 2016 Paralimpik Oyunları'nı yarılarken ufak bir panorama ile sporcularımızın madalya durumlarına göz atalım istedik. İlk günlerde gelen dünya rekoru ve altın madalya yüzümüzü fazlasıyla güldürürken aynı gün bir de bronz madalya kazanmıştık. Ertesi günlerde Judo ve Atıcılıkta iki bronz daha kazandık, genel madalya toplamımız 4'e ulaştı.


İlk günlerde Nazmiye Muratlı'nın altını ve Ecem Taşın'ın bronzu ile turnuvaya iyi başlayan kafilemizden oyunların yarısına geldiğimizde toplam 4 madalya geldi. Judo'da Mesme Taşbağ +70 kiloda tataniye çıktı ve bronz madalyayı ülkemize getirdi. Bunun yanı sıra Atıcılık'ta Ayşegül Pehlivanlar üstün başarı göstererek bronz madalya sahibi oldu.

Böylelikle 1 altın 3 bronz ile toplam 4 madalyaya ulaşan ülkemiz madalya sıralamasında 41. sırada yer aldı. Madalya alsın almasın oyunlarda yer alarak üstün başarılar gösteren sporcularımızı yürekten tebrik ediyor, kalan günlerde yarışacak sporcularımıza da üstün başarılar diliyoruz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0