Sırbistan'da galibiyetle başladık!

Yeni sezon hazırlıklarına Sırbistan'ın Belgrad şehrinde devam eden ve Uluslararası Turnuva'da ilk maçına çıkan Galatasaray kadın basketbol takımı, Vrbas Medela'yı 97-58 ile geçti. Cansu Köksal ve Yvonne Anderson'un öne çıktığı maçta sarı kırmızılı ekibimiz ikinci yarıdaki üstün oyunuyla farkı açtı.

Karşılaşmaya Işıl Alben - Yvonne Anderson - Pınar Demirok - Cansu Köksal - İnci Güçlü beşiyle başlayan Marina Maljkovic, YDÜ BGD karşısında da denediği 4 kısalı oyun sistemiyle maçın ilk dakikalarında özellikle hücumda etkili oldu. İlk 5 dakikası Galatasaray'ın 10-8 üstünlüğüyle geçilirken iki takım da dengeli oyunu tercih etti ve Galatasaray ilk çeyreği 19-17 önde kapattı. İkinci çeyreğe 5 dakikada 12-0'lık seriyle başlayıp bir anda öne fırlayan takımımız kalan bölümde Medela hücumlarına direnemeyince yine maç dengeye geldi ve ilk yarıyı Galatasaray 37-32 önde kapattı.

Üçüncü çeyreğe de ikinci çeyreğin başında olduğu gibi etkili hücum ve savunma performansıyla 7 dakikada 19-4 seri yapan Sarayın Sultanları bu kez rakibinin direncini iyice kırdı ve üçüncü çeyrekte 34-9 önde geçtiği 10 dakika sonucunu 71-41'e getirdi. Son çeyrekte de üstün oyununu devam ettiren takımımız mücadeleden 97-58 galip ayrıldı ve Sırbistan kampındaki ilk maçında ilk galibiyetini elde etti. Karşılaşmanın istatistikleri ise şu şekilde oluştu: 


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0