Alex Tyus: Takıma farklı şeyler katabilirim!

Galatasaray Odeabank’ta Stephane Lasme'nin yerine transfer edilen ve yeni sezonda onun boşluğunu doldurma görevini üstlenen Alex Tyus Eurohoops'tan Mete Budak ve Murat Köse ikilisine konuştu. Kariyerinde daha önce Euroleague şampiyonluğu yaşamış olan Tyus, Euroleague’de başarıya gitmenin sırlarını verirken yeni takımı ve yeni sezon hakkında samimi açıklamalar yaptı. Alex Tyus röportajından satırbaşları ise şu şekilde..


**Bence bir Euroleague şampiyonluğu her şeyden önce takım olarak beraber kalmayı gerektiriyor. Ve bu sezon başından sonuna kadar böyle olmalı. Çok iyi konsantre olmalısınız ve oyuncuların saha içi kadar saha dışında da anlaşabiliyor olmaları gerekiyor. Bu sadece iyi basketbol oynamakla alakalı değil bence, iyi basketbolun yanında takımın sezon içinde sürekli iyiye gitmesi de gerekiyor.

**Kesinlikle bir baskı hissetmiyorum. Burada olmaktan dolayı çok mutluyum çünkü biliyorum ki bu takıma farklı bir şey katabileceğim için buradayım. Savunma tarafında, bloklarda, birden fazla pozisyonu savunabilme noktasında ve bunun gibi şeylerde kimsenin yapamadığı kadar iyi işler yapabildiğim için buradayım.

**Galatasaray taraftarı muhteşem. Buradaki taraftarlar tam anlamıyla çılgınlar. Bize çok fazla enerji verecekler ve evimizde olduğumuzda bizi yenilmesi zor bir takım haline getirecekler. Özellikle yeni formatla beraber bu çok önemli çünkü evinizi korumanız gerekiyor. Çok çok önemli.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0