Altyapı | Galatasaray U14 takımı gol olup yağdı!

Coca-Cola Gelişim Ligi'nde mücadele eden ve 11 takımdan oluşan 1.Bölge grubunda yer alan Galatasaray U14 futbol takımı, grubunun 5. maç haftasında oynadığı Büyükçekmece Tepecikspor karşılaşmasında sahalarda ender görülen bir skora imza attı. Ligde oynadığı 3 karşılaşmada 9 puan elde eden ve 5 gol atmasına karşın kalesinde gol görmeyen Tuğberk Tanrıvermiş'in öğrencileri, grupta oynadığı 4. maçında Florya'da ağırladığı yeşil-kırmızılı rakibi karşısında sahadan 25-0 gibi bir skorla galip ayrılarak galibiyet serisini devam ettirdi.

Medipol Başakşehir, Pendikspor, Fatih Karagümrük, İstanbulspor, Beşiktaş, Ümraniyespor, Büyükçekmece Tepecikspor, İnegölspor, Kocaeli Birlikspor ile birlikte 1.Bölge grubunda yer alan Galatasaray U14 futbol takımı ligde 5. maç haftasında 4. karşılaşmasını oynadı. Fikstür gereğince grubunun 3. haftasını bay geçen Tuğberk Tanrıvermiş'in öğrencileri, bu hafta aldığı galibiyetle namağlup olarak zirvedeki iddiasını sürdürmeye devam etti.

Galatasaray U14 futbol takımının oynadığı karşılaşmalar ve aldığı sonuçlar şu şekilde;
İnegölspor 0 - 1 Galatasaray
Galatasaray 3 - 0 Gölcükspor
Fatih Karagümrük 0 - 1 Galatasaray

Büyükçekmece Tepecikspor U14 futbol takımının oynadığı karşılaşmalar ve aldığı sonuçlar;
Kocaeli Birlikspor 10 - 1 Büyükçekmece Tepecikspor
Büyükçekmece Tepecikspor 0 - 3 İstanbulspor
İnegölspor 9 - 0 Büyükçekmece Tepecikspor
Büyükçekmece Tepecikspor 1 - 10 Gölcükspor

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0