Bruma'dan bir rekor daha!

Hazırlık kampından itibaren bu sezon gösterdiği performansla parmak ısırtan 22 yaşındaki Portekizli oyuncumuz Armindo Bruma, her geçen hafta performansıyla yeni başarılara imza atıyor. Süper Lig'de bir önceki hafta oynanılan Antalyaspor karşılaşmasında çalım rekoru (12) kıran ve bu sezon itibariyle Avrupa'nın beş büyük liginde en çok çalım atan oyuncular arasında Neymar, Messi, Hazard gibi süperstarları geride bırakan Bruma hafta sonu kaybettiğimiz Trabzonspor karşılaşmasında da bir rekora daha imzasını attı. Bordo-mavili ekibin savunma oyuncuları karşısında 13 kez çalım atma başarısı gösteren Portekizli kanat oyuncusu, ligde yeni bir rekora imza atarken 8 hafta sonunda başarılı çalım sayısını 49'a yükselterek maç başına 6.1 ortalamayla ilk sıradaki yerini korudu. Maç başına 6.1 çalım atarak Avrupa'nın en iyi ismi olmayı başaran Portekizli kanat oyuncusunu maç başına 4. 8 çalım ortalaması ile oynayan Crystal Palace forması giyen Wilfried Zaha takip ederken, Barcelona'nın süperstar hücum oyuncusu Neymar maç başına 4.7 çalım ortalaması ile üçüncü sırada yer alıyor.

Armindo Bruma bu sezon sarı-kırmızılı forma altında ligde oynadığı 8 maçta 3 gol - 3 asist performansıyla hücumda önemli bir katkı sağladı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0