Dursun Özbek: Riva'dan gelen parayı çarçur etmeyeceğiz..

Geçtiğimiz gün Taçspor tesislerinde 50 kadar genel kurul üyesi ile bir araya gelen başkanımız Dursun Özbek, kulübün bir numaralı gündemi Florya ve Riva projeleri hakkında açıklamalarda bulunurken genel kurul üyelerinden destek istedi. Dursun Özbek konuşmasında, "Florya ve Riva'dan minimum 500 milyon dolar gelir bekliyoruz. Ön protokolleri imzaladık. Genel Kurul'dan onayı alınca düğmeye basacağız. Gelecek olan paranın yüzde 90'ını kulübün borçlarını tamamen kapatmakta kullanacağız. Kalan kısmı ise kulübün geleceği için harcayacağız" ifadelerini kullandı.

BORÇSUZ GALATASARAY, ŞAMPİYONLAR LİGİ KADROSUNU KENDİ GELİRİYLE KURAR
Özbek, üyelerin Levent Nazifoğlu'nun söylediği "Başkan, önümüzdeki sezon benden Şampiyonlar Ligi finali oynayacak kadroyu kurmamı istedi" ifadelerini hatırlatması üzerine projeden gelecek parayı kesinlikle transfere harcamayacaklarını belirtip, "Biz parayı çarçur etmeyeceğiz. Zaten kulübün borçlarını kapattığımız zaman kendi gelirlerimizle bu kadroyu kurabilecek kaynağa sahip olacağız. Borçsuz bir Galatasaray'ın geliri Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olacak bir kadroyu kurmak için yeter" dedi.

UTANÇ VERİCİ BİR DURUM
Galatasaray'ın ancak kulüp başkanının özel imzasıyla bankalardan kredi alabildiğini ve durumunun değişmesi gerektiğini de vurgulayan Özbek, "Bu utanç verici bir durum. Galatasaray markası krediyi kendisi alabilmeli. Bunun önünü açacağız. Galatasaray, kişilere bağımlı kalmadan ekonomik özgürlüğüyle hareket edebilecek duruma gelecek" dedi.

IŞIN ÇELEBİ: DESTEK VERİLMESİ LAZIM
Yaklaşık 4 saat süren toplantıda yer alan üyelerden biri de eski yönetim kurulu üyelerinden Işın Çelebi'ydi. Çelebi, Özbek'in projelerinin çok iyi olduğunu ve destek verilmesi gerektiğini ifade etti.

ÜYELER 'GARANTİ' İSTİYOR
Toplantıda en dikkat çeken şeylerden biri de üyelerin projelerden gelecek paranın yalnızca borçlar için kullanılacağının yazılı garantisini istemeleri oldu. Üyeler gelecek paranın borçlar için kullanılacağının sözleşmeyle güvence altına alınması gerektiğini belirttiler.

Kaynak: Gamaspor

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0