Dursun Özbek: Salonun inşasına başlayacağız!

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek, 22 Ekim Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan Olağanüstü Genel Kurul öncesi Florya Metin Oktay Tesisleri Turgay Vardar Medya Merkezi’nde basın mensuplarıyla bir araya geldi. Başkan Özbek’in toplantıdaki açıklamaları şu şekilde..

SPOR SALONU İÇİN İZNİ ALDIK
Galatasaray'ın yıllanmış çok eskilerden gelen ve güncel de olan bazı sorunları mevcut. Bunların en başında Galatasaray'ın Gençlik ve Spor Bakanlığı ile ilgili sorunları geliyordu. Defalarca sayın bakanla ve Gençlik Spor Genel Müdürlüğü'yle görüşmeler yaptım. Dün Ankara'daydım. Yönetim kurulu üyeleri ve ben sorunları masaya yatırdık. Sorunların çözülmesi konusunda gelişmeler oldu ve dün nihayete erdi. Bunların başında Aslantepe'de yapılaması planlanan 15 bin kişilik salon geliyor. Görüşmeler sona erdi ve Galatasaray Spor Kulübü bu salonu inşa etmek için yetki belgesini bakanlıktan aldı. Çok yakında inşaat için önlemleri alarak bu salonun inşasına başlayacağız. 

ÜST KULLANIM HAKKI ÇÖZÜMLENDİ
2011 yılında teslim aldığımız Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena üzerinde 5-6 yıldır süren çatı problemi söz konusuydu. Çatı problemi ile ilgili bir 'Biz ileride kapatırız' sözü verilmişti. Bakanlık ile yapılan görüşmelerde davanın geri çekilmesi yönünde mutabakata varıldı. Üst kullanım hakkı çözümlenmiş oldu...  Bu iki sorunun çözülmesi ve yeni tesis için girişimlere başlanması Galatasaray için çok önemli.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0