BSL | Ergin Ataman: Kötü bir dönem geçiriyoruz..

Hafta içinde Kızılyıldız'a kaybeden Galatasaray Odeabank, ligin 3. haftasında evinde ağırladığı Banvit karşısında sahadan 74-83'lük mağlubiyetle ayrılarak ligde ilk yenilgisini alırken, karşılaşma sonrasında Ergin Ataman basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Yoğun bir dönemden geçtiklerini ve bu dönem içerisinde oyuncularından istediği katkıyı alamadıklarını belirten Ataman, rakip takımın bugün kusursuz bir oyun ortaya koyduğunu belirtti ve performanslarından ötürü tebriklerini iletti. Galatasaray Odeabank'ta başantrenör Ergin Ataman'ın açıklamalarının tamamı şu şekilde..


Öncelikle Banvit'i kutluyorum, müthiş bir oyun oynadılar. Özellikle Theodore'u durdurmayı başaramadık. Maçın büyük bölümünde Göksenin ile savunmaya çalıştık ama müthiş bir performans ortaya koydu. Diğer oyuncular da hatasız oynadılar. Bizse kötü bir dönem geçiriyoruz. Henüz Kızılyıldız maçının şokunu ve yorgunluğunu atlatamadan ki o maç bizi çok demoralize etmişti. Bugün onun yorgunluğunu hissettik. Daye ve Tyus'tan performans alamadık; Sinan da aynı şekilde çok yoruldu. 

Banvit takımı ligde iyi bir çizgi yakaladı, çok iyi oynadılar ve kazandılar. Hemen bu akşamdan itibaren kampa dönerek Maccabi Tel Aviv ve Cuma günü oynayacağımız Fenerbahçe maçı için hazırlıklarımıza başlayacağız.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0