Fernando Muslera: Galibiyet benim değil takımın başarısı..




Gençlerbirliği maçında 2.yarıda yaptığı kurtarışlarla galibiyette önemli rol oynanan Fernando Muslera, maçın ardından önemli açıklamalarda bulundu.. Anlamlı bir galibiyet aldığımızı belirten Muslera, galibiyetin takımın başarısı olduğunu da vurguladı. Muslera'nın açıklamalarının tamamı şu şekilde..

GALİBİYET BENİM DEĞİL TAKIMIN BAŞARISI
Bugün çok önemli bir maçtı. Buradan genellikle beraberlikle ayrılıyorduk. Karşılaşmanın zor geçeceğini biliyorduk ama sonu güzel oldu.  Anlamlı bir galibiyet bizim için.  Golü beraber attık, pozisyonları da beraber çıkardık. Galibiyet sadece benim değil, takımın başarısı. Geçen seneye oranla zihinsel olarak çok daha iyi durumdayız, ben de kendimi iyi hissediyorum.

Milli takım dönüşleri tüm oyuncular için zor oluyor ama benim için daha zor oluyor. Çünkü uzun bir yolculuk sonrası buraya geliyorum.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0