Jan Olde Riekerink: Çok önemli bir 3 puan aldık.

Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, 1-0 kazanılan Gençlerbirliği maçının ardından açıklamalarda bulundu. Maça iyi başladığımızı ve ilk yarıda maçı koparabileceğimiz vurgulayan JOR, ikinci yarı içinse Muslera’yı tebrik etmemiz gerektiğini vurguladı. Hollandalı teknik adamın sözlerinin tamamı ise şöyle..

İLK YARIDA MAÇI KOPARABİLİRDİK
Milli maç dönüşleri zor olur. 7 milli oyuncumuz vardı. Ankara'da 4 yıldır galip gelemiyorduk. Maçın zor geçeceğini biliyorduk. Maça iyi başladık, golü de bulduk. İlk yarıda maçı koparabilirdik 2’yi de bulabilirdik ama olmadı.

İkinci yarı içinse Muslera'yı tebrik etmeliyiz. Maçın ikinci yarısında çok iyi bir performans sergiledi. Hele en uzağa giden milli oyuncumuzdu. Çok iyi oynadı ve 3 puanı aldık. Josue’nin iyi bir performans sergilediğini düşünüyorum. Josue'nin bugün özel bir görevi vardı ve görevini iyi yaptı. İyi mücadele etti, iyi koştu, takım için oynadı.  Maçın ikinci yarısında baskı yemeye başladık. Baskı yedikten sonra iki tane seçeneğimiz vardı ya yapacağımız değişikliklerle biraz daha defansif oynacaktık ya da biraz daha ofansif oynayacaktık. Podolski'yi oyuna sürerek biraz daha ofansif oynamaya çalıştık. Biraz daha top tutup, biraz daha pozisyona girdik. Sonrasında yaptığımız değişikliklerle son 10 dakika oyunu tutan bir görüntü sergiledik.
Çok çok önemli bir 3 puan aldık. Son 4 sezona baktığımızda burada hep berabere kalan bir Galatasaray vardı, Bugün çok önemli bir galibiyet aldık Takımdaki herkesi kutluyorum.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0