Galatasaray Odeabank'lı oyuncular sezonu değerlendirdi..

Yeni sezon öncesi çalışmalarını sürdüren Galatasaray Odeabank'ta Vladimir Micov, Ege Arar, Orhan Hacıyeva ve Emir Preldzic resmi sitemize açıklamalarda bulundu. Best Balıkesir ile 9 Ekim’de Abdi İpekçi Arena’da sezonun ilk maçına çıkacak olan takımımızda oyuncularımızın açıklamaları şöyle..

Sakatlığından dolayı kamp çalışmalarının bir kısmını kaçırdığını ve şu anda antrenmanlara yeniden başladığını söyleyen Vladimir Micov sözlerine şunları ekledi..
Sakatlığımdan ötürü 3-4 hafta parkelere geri dönmek için beklemiştim. Bugün ise çalışmalarımın ikinci günündeyim. Pazar günü Best Balıkesir ile sezonun ilk maçına oynayacağız ve ben de o güne dek hazır olmaya çalışacağım. Her şey sağlıklı, her şey yolunda giderse Pazar günü sahada olmak istiyorum ancak bu durum tamamen koçumuzun kararıyla olacak.
Önlerindeki fikstürün zorlu olduğunu ve tüm taraftarları CSKA Moskova karşılaşması için Abdi İpekçi'ye beklediğini dile getiren Ege Arar şunları söyledi. 
Zorlu bir fikstür dolayısıyla zorlu bir süreç bizi bekliyor. İlk hafta Best Balıkesir ile Abdi İpekçi Arena’da oynayacağız ancak maalesef cezamız sebebiyle taraftarımızla bu maçta buluşamayacağız. Taraftarla ilk maçımız EuroLeague’deki CSKA Moskova maçı olacak. Herkesi tabii ki de Abdi İpekçi’ye bekliyoruz ama zaten geleceklerini biliyoruz. Çok güzel bir maç olacak.
Yeni transferlerimizden Orhan Hacıyeva, hazırlık döneminin verimli geçtiğini dile getirirken, güzel bir başlangıç yapmak istediklerini dile getirdi.
Hazırlık maçlarımız yoğun ama verimli geçti. Bazı maçlarda süre aldım, en iyi şekilde değerlendirmeye çalıştım. Hazırlık döneminde Vladimir Micov’un sakatlığı oldu ama o da geri döndü diyebiliriz. Lig ve EuroLeague’in başlamasına sayılı günler kaldı. İnşallah güzel bir başlangıç olur bizim için.
Bir başka yeni transferimiz Emir Preldzic ise sezona iyi başlamak istediklerini ve CSKA Moskova'ya karşı kazanmak için sahaya çıkacaklarını söyledi..
Yorucu ve uzun bir hazırlık dönemi geçirdik ama artık hazırlıklarımızın son haftasındayız. Türkiye Ligi’ndeki ilk maçımıza bu Pazar günü çıkacağız. En iyi şekilde hazırlanıp sezona iyi bir giriş yapmak istiyoruz. CSKA Moskova çok iyi bir takım ama biz de elimizden gelenin en iyisini yapıp kazanmak için maça çıkacağız.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0