Hüseyin Koç: Balkan Kupası için yola çıkacağız..

Galatasaray HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımı Kaptanı Hüseyin Koç, 7-8-9 Ekim 2016 tarihlerinde Bosna Hersek'te düzenlenecek Balkan Kupası öncesi GSTV’ye açıklamalarda bulundu. Hazırlıkların tüm hızıyla devam ettiğini belirten kaptan, takım olarak Balkan Kupası’nı kazanacaklarına inandıklarını da dile getirdi. Kaptan Hüseyin Koç’un açıklamaları şu şekilde..

HEDEFİMİZ BALKAN KUPASINI ALMAK
Perşembe günü Balkan Kupası için yola çıkacağız. Öncesinde hazırlık maçları yaptık. Hedefimiz Balkan Kupası’nı almak. Kazasız belasız gidip, orada herkesi yenerek kupayı almak istiyoruz. Hazırlık maçlarında hala yüzde 60’la oynadığımızı düşünüyorum. Balkan Kupası hazırlıklarımız çok iyi gidiyor, o kupayı alacağımıza inanıyorum.

GALATASARAY HİÇBİR ZAMAN KOLAY MAÇ VEREMEZ
Sırbistan, Romanya, Bulgaristan Dünya Şampiyonaları’nda her zaman iyi olan voleybol ülkeleri. Türkiye’nin sıralamasını biliyoruz hepimiz. Onlar çok üstlerde yer alıyorlar. Onların üçüncü, dördüncü sıradaki takımı bile kuvvetli olabilir, biz önlemimizi alıyoruz. Her türlü tedirginliği yaşamak lazım sporda. Bizim bu seneki hedefimiz sadece kazanmak. Bu karakteri takıma oturtturmak istiyoruz. Kim olursa olsun bizim hedefimiz kazanmak. Ne olursa olsun kazanmamız lazım. Galatasaray takımı hiçbir zaman kolay maç vermesin diye çalışıyoruz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0