Galatasaray Odeabank'ta Vladimir Micov sevinci!

Hazırlık dönemi sırasında sakatlanan ve dizinden ameliyat olan Vladimir Micov'dan Galatasaray Odeabank'a müjdeli haber geldi. Dizinden geçirdiği operasyon başarılı olan ve sonrasında herhangi bir komplikasyonun yaşanmadığı başarılı oyuncumuzun, Ergin Ataman'ın kendisine şans vermesi halinde ligde açılış maçımız olan Best Balıkesir karşılaşmasında oynamasında herhangi bir engel bulunmuyor. Konuyla ilgili kulübümüzden yapılan açıklama ise şu şekilde.. 

Galatasaray Odeabank Erkek Basketbol Takımımızın oyuncularından Vladimir Micov, 07.09.2016 tarihinde Olimpia Milano ile oynanan hazırlık karşılaşmasında sağ diz iç menisküs yaralanması geçirerek 08.09.2016 tarihinde ameliyat olmuştu. 
Vladimir Micov’da ameliyat sonrası herhangi bir komplikasyon gelişmedi. Oyuncumuz, yapılan fizik tedavi ve rehabilitasyon süreci sonrası özel bir antrenör eşliğinde bireysel antrenmanlarını yürütmektedir. 03.10.2016 tarihinde takımımızın antrenman programının ilk kısmına katılmış olup, 05.10.2016 tarihinde takımla birlikte antrenmanlara başlayacaktır. 
Takım Doktorumuz Erşan Ateş’in verdiği bilgiye göre, hafta sonu oynanacak Best Balıkesir maçında kendisine şans verildiği takdirde oynayabilecek durumdadır. 
Oyuncumuza geçmiş olsun dileklerimizle. 
Galatasaray Spor Kulübü

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0