Galatasaray taraftarından birbirinden özel koreografiler..

Galatasaray taraftarı Türk Telekom Arena'da son yıllarda birbirinden güzel koreografiler yaptı. Yapılan enfes koreografilerle taraflı tarafsız herkesin takdirini toplamayı başaran taraftarlarımız, her geçen gün daha da iyisini yaparak tek rakibinin kendisi olduğu mesajını vermeyi de ihmal etmedi.

Hem Avrupa'da hem de Türkiye'de bu alanda sayılı grupların arasına girmeyi başaran Galatasaray taraftarı, koreografi yapamayanların da imrenerek baktığı bir noktaya erişti. Bizde bu yazımızda Türk Telekom Arena'da yapılan birbirinden güzel koreografilerden bazılarına göz atacağız. Dilerseniz hemen başlayalım...

CİMBOM BAŞI DİK YÜRÜR! 
Galatasaray 3-2 Beşiktaş
Türkiye'de yapılan ilk 3 boyutlu koreografi olma özelliği taşıyan bu muhteşem koreografi artık hedefin Şampiyonlar Ligi olduğunun göstergesiydi. Bu muhteşem koreografi o gün takımımıza da yaradı ve takımımız şampiyonluk yolunda çok önemli olan derbiden Johan Elmander'in son dakikalarda attığı golle galip ayrılmayı başarmıştı. 

Dönemin Beşiktaş teknik direktörü Carlos Carhaval ve yardımcısı Koreografiye hayran hayran bakarken..




SARAÇOĞLU'NU YAKIN ŞAMPİYONLUK DAHA YAKIN!  
Galatasaray 1-2 Fenerbahçe
O gün sahadaki müthiş futbola rağmen istediğimizi alamasak da koreografideki anlamlı mesaj 12 Mayıs akşamı haklı çıkacaktı. İmparator Fatih Terim de şampiyonluk kutlamalarında bu koreografiyle ilgili; ''Bu arada ultrAslan'ı yaptığı ve haklı çıktığı güzel koreografiler için tebrik ediyorum. Demek ki ultrAslan'ın önceden görme gibi yeteneği de var.''  demişti. 

Henri Bienvenu ve Miroslav Stoch arasındaki koreografi diyalogu :)





SİZE HER MAYIS BİZİ HATIRLATIR! 
Galatasaray 2-1 Fenerbahçe
''Saracoğlu'nu yakın, Şampiyonluk daha yakın!'' Koreografisinin devam niteliğini taşıyan bu enfes koreografi, ezeli rakibimize Mayıs'ların bizim olduğunu hatırlatırken önemli göndermeler de içeriyordu

Tanıdık geldi mi? :) ''Tutunamayanların'' koreografisi ile ''Size Her Mayıs Bizi Hatırlatır'' koreografisi arasındaki değerlendirmeyi size bırakıyorum.. 




AS IN 93!
Galatasaray 1-0 Manchester United
1993 yılında İstanbul'da cehennemi yaşayan Manchester United'a aradan geçen aradan geçen 20 senede burada cehennemin hala devam ettiği mesajını veren enfes koreografi.




GÜCÜNÜ TARİHİNDEN AL!
Galatasaray 0-4 Borussia Dortmund
Gündüz Kılıç, Metin Oktay ve Ali Sami Yen'in olduğu bu koreografide verilen mesaj sahada yerini almasa da unutulmazlar arasına eklendi.




ŞAMPİYON CİMBOM YAZDIRACAĞIZ! 
Galatasaray 2-1 Fenerbahçe
Ulubatlı Souness'ın başrolünde olduğu bu koreografi ile sezon sonu şampiyon olup 4.yıldızı takacağımızın mesajı verilmişti. Maç içinde Sneijder'in bir sağa, bir sola yolladığı füzelerde bu mesajı perçinlemişti. Aylar sonra bu koreografi de haklı çıktı.




HERKES RÜTBESİNİ BİLECEK! 
Galatasaray 2-0 Beşiktaş
Ligin 33.haftasında oynanan karşılaşma öncesi henüz şampiyonluk kesin olmasa da 4.yıldızın kutlaması tribünde başlamış ve ''Herkes Rütbesini Bilecek'' mesajı verilmişti. Bu maçtan bir gün sonra da şampiyonluk kesinleşmiş 4.yıldızın sahibi Galatasaray olmuştu.




BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDE TEK TÜRKİYE! 
Galatasaray 0-2 Atletico Madrid
Ülkemizin geçtiği zor günlerde Galatasaray taraftarı üstüne düşeni yaparak tribünden bu güzel koreografi ile mesajı veriyordu.




7'DEN 70'E TEK BİLEK TEK YÜREK OLALIM!
Galatasaray 1-1 Lazio
Başrolünde Setrak Yelegen amcamızın olduğu bu koreografi, hem takımın geçtiği zor günlerde önemli bir destekti hem de futbolun sadece futbol olmadığını gösteren anlamlı koreografilerden biriydi. 





Klişe olsa da çok doğru olan o söz ile bitirelim; Futbol Asla Sadece Futbol Değildir...

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0