Galatasaray'lı kadın basketbolculardan açıklamalar..

Koçluk görevine Ekrem Memnun'un yerine Marina Maljkovic'i getirerek yeni bir yapılanmaya giden ve 22 Ekim’de MBK Doğuş Hastanesi maçı ile Türkiye Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nde yeni sezona başlayacak olan Galatasaray Kadın Basketbol Takımı oyuncularından İnci Güçlü, Seda Deniz, Eda Şahin ve Deniz Çolakoğlu GSTV’ye açıklamalar yaptı.

17 yaşındaki genç oyuncumuz İnci Güçlü, iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini vurgularken sözlerine şöyle devam etti. 
Orada oynadığımız turnuvada üçte üç yaparak şampiyon olduk. Şimdi Florya’daki hazırlıklarımız da iyi geçiyor. Kendi gelişimim ve ligde süre almak için çalışmalar yapıyorum. Antrenmanlarda özel çalışıyorum.

Bir diğer genç oyuncumuz Seda Deniz ise kamp dönemindeki başarıyı lige yansıtmak istediklerinin altını çizdi..
Güzel bir kamp dönemi geçirdik. Kamptaki başarımızı lige yansıtmak istiyoruz. Antrenmanlarımız çok iyi geçiyor. Eksiklerimiz var fakat bunları kapatmaya çalışıyoruz. Takımdaki tecrübeli oyunculardan faydalanıyoruz. Kendi adıma eksiklerimi tamamlamak için çaba gösteriyorum. Kadroda çok sayıda genç oyuncu var. Kendimizi gösterme fırsatı yakaladık.
Bu sene altyapıdan A Takıma yükselen Eda Şahin bu durumun kendisini adına çok gurur verici olduğunu söylerken, sözlerine şunları ekledi.
Çok gurur verici bir duygu. Çok heyecanlıyım. Antrenmanlar hızlı bir şekilde devam ediyor. Özellikle biz genç oyuncular için çok yararlı. Güzel bir kampın ardından maçlar yaklaşıyor. İyi bir sezon olacak.

Bu sene Samsun Canik Belediye’den takımımıza katılan Deniz Çolakoğlu ise kamp döneminden bahsederken lige iyi başlamak istediklerini söyledi.
Sırbistan’da iyi bir kamp dönemi geçirdik. Turnuva kapsamında 3, daha sonra da 2 özel maç yaptık. Orada amacımız yapamadığımız şeyleri görüp buraya gelip eksikleri tamamlamaktı. Aramıza yeni katılan oyuncular oldu. Genç bir takım olduğumuz için hızlı oynayıp baskı yaparak değerlendirmek istiyoruz. Bunları çalışıyoruz. Aslında lige yabancı bir sistem. Türkiye’de daha top çevirme ve 24 saniyeyi kullanma üzerine bir basketbol oynanıyor. Bu sistemi de yakalamaya başladık. Enerji dolu bir takımız.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0