Jan Olde Riekerink: Altyapıda çok yetenekli isimler var..

Galatasaray'a ilk olarak altyapı koordinatörü göreviyle gelen, daha sonra ise kendini bir anda Galatasaray Futbol Takımının başında bulan Hollandalı çalıştırıcı Jan Olde Riekerink, gün geçtikçe Florya'da izlerini belli ediyor. Milli takım arasında altyapıdan 4 oyuncuyu A takım ile antrenmana çıkaran teknik direktörümüz, genç oyuncuların doğru hamlelerle gelişimlerini sağlanması gerektiğini söyledi. Resmi sitemize açıklamalarda bulunan teknik direktörümüz, “Ara iyi geçiyor. Sakat oyuncularımızın takıma dönmesi ve altyapıdan genç oyuncuları görmemiz için de bir şans” dedi.

GÖREVİMİZ GENÇ OYUNCULARI YUKARIYA ÇIKARMAK
Pek çok maç izledim. İzlemeye de devam ediyorum. Genç oyunculara A takımda şansları olduğunu göstermek görevlerimizden biri. Özellikle böyle aralarda… Bireysel olarak oyunculara büyük motivasyon kaynağı olması yanında altyapıya da yetenekli iseniz A takıma çıkabileceğiniz sinyalini veriyor.

DOĞRU ANDA DOĞRU HAMLEYİ YAPMALISINIZ
Mustafa Kapı'ya çok yetenekli olduğunu söyledik. Büyük oyuncularla antrenmana çıkıyor. Hem çok iyi bir tecrübe oluyor hem de ödüllendirmiş oluyoruz. Buradaki zamanının keyfini çıkarması gerekiyor. Yetenekli olduğunuzu bilirsiniz fakat bu yeteneklerinizin en üst seviyesini tahmin etmek çok zor. Bizim görevimizi doğru anda doğru hamleyle onların gelişimini sağlamak. Yetenek gelişimi her zaman onlara doğru miktarda direnç göstererek olur. Eğer yetenekliyseniz bu şekilde büyürsünüz.

ALTYAPIDA ÇOK YETENEKLİ İSİMLER VAR
Genç oyuncularımız maç için tabii ki de bir opsiyon olacak. Altyapıda daha ilerleyen günlerde A takıma çıkacak kadar yetenekli pek çok isim var. Galatasaray’da altyapıya verilen önemin altını çizmek için bu tip milli aralarda yaptıklarımız önemli. Altyapının 19 yaşında değil A takıma çıktığınız ana kadar sürdüğünü anlatmamız gerekiyor.

ÇALIŞIRLARSA A TAKIMA ÇIKABİLİRLER
Altyapıdaki bütün oyuncular için en büyük motivasyon kaynağı; eğer çok çalışırsanız, disiplinli olursanız, yetenekliyseniz ve yaşınız ne olursa olsun fırsat gelirse A takım kadrosuna çıkabilmek.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0