Jan Olde Riekerink: Lukas'ın golle dönmesi sevindirici..

Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, 3-1 kazanılan Antalyaspor maçının ardından açıklamalarda bulundu. İlk yarıda hatalar yaptıklarını ve sahada iki farklı Galatasaray izlettirdiklerini söyleyen JOR, Lukas'ın gollerle geri dönmesinin sevindirici olduğunu vurguladı. Hollandalı teknik adamın sözlerinin tamamı ise şöyle..

SAHADA İKİ FARKLI GALATASARAY VARDI
Bugün iki farklı Galatasaray vardı. Aslında nasıl oynamak isteğimizi rakibe gösterdik. Amacımız, topun bizde kalması ve top kaybında hemen rakibe baskı yapmaktı. İlk yarıda gereksiz top kaybı yaptığımızı düşünüyorum. 

İlk yarıda pozisyon bulan ancak gol bulamayan Galatasaray vardı. Podolski değişikliği aslında riskliydi. Çünkü sadece bir haftadır bizimle çalışıyordu. Oyuna almamdaki en önemli amaç, tecrübesi ve Eren'e daha yakın oynayıp golü koklayabilecek olmasıydı. Bunu da başardı. Selçuk'un mükemmel golü ve Lukas'ın gollerle aramıza dönmesi çok sevindirici.

TARAFTAR BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ
Buraya gelen taraftarı bizim kesinlikle mutlu etmemiz, eğlendirmemiz lazım. Çünkü onlar bizim için çok önemli, değerli... Bugün yeniden gördük ki taraftar ve takım arasında inanılmaz bir bağ var. O yüzden bir kez daha onlara teşekkür ediyorum. 1-0 gerideyken bile destekleyen bir Galatasaray taraftarı vardı...

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0