Levent Nazifoğlu: Maçı gündüz oynamak hoşumuza gitti..

Galatasaray Sportif AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Levent Nazifoğlu, Antalyaspor maçının ardından basın mensuplarına genel açıklamada bulundu. İkinci yarı öncesi yerini Podolski’ye bırakan Sneijder için “Önemli bir şeyi yok” diyen Nazifoğlu, maçta iki gol atan Podolski için ise "Podolski dünya yıldızı, skoru değiştirebilir. Tam hazır olmayan hali bile maçı çevirdi." dedi. Levent Nazifoğlu'nun açıklamalarının tamamı ise şu şekilde..

HER ŞEY İYİ GİDİYOR
Bütün futbolcular çok üzüldü geçen sene. Kötü günleri gördüler. Bu sene daha ciddi bakıyorlar. Seyirci de takımı bırakmıştı. Büyük takımlar ilk ikiden uzaklaşınca konsantrasyon sağlamak çok zor. Her şey iyi gidiyor. Geçen seneden aldığımız dersler var. Güzel sonuçlar ortaya çıkıyor.

Maçın gündüz oynanması bizim hoşumuza gitti. TFF uygun görürse bundan sonra da maçlarımızı gündüz oynamak isteriz.

SELÇUK İYİ  TOP OYNADI
Defalarca söyledik. Bir daha söyleyeyim. Selçuk ilk seneki performansı çok yüksek olduğu için şimdiki performansı kötü gözüküyor. Fakat beğenilmeyecek bir top oynamıyor. Bugün ilk senesindeki performansını gösterdi...

GELEN PARA İLE BORÇLARI KAPATACAĞIZ
Kongreden gelen para futbolculara harcanacak diye bir şey yok. Direkt borçları kapatacağız. Hiçbir kuruşu transfere ayrılmayacak. Sayın Dursun Özbek daha detaylı açıklamaları yapacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0