KBL | Galatasaray'dan sezona farklı başlangıç!

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi açılış haftasında evinde MBK Doğuş Hastanesi'ni konuk eden Marina Maljkovic ve öğrencileri, sezona iyi bir oyunla güzel başlarken salona gelen az sayıdaki taraftarına da güzel bir gün yaşattı. Yeni transferlerimizden Yvonne Anderson'ın yer almadığı karşılaşmada takımımızın kaptanı Işıl Alben gösterdiği kusursuza yakın performansla sezon adına umut depolamamızı sağladı.

Karşılaşmaya Işıl Alben, Moriah Jefferson, Pınar Demirok, Maryia Papova, Kristine Vitola beşi ile başlayan takımımız, maçın ilk dakikalarında sahaya ağırlığını koydu ve farkı ilk çeyrekte çift hanelere taşıdı(20-10). Periyotun kalan dakikalarında da oyunun kontrolünü elinde tutan Marina Maljkovic'in öğrencileri ilk çeyreği 27-18 önde tamamladı. İkinci periyota da hızlı başlayan taraf takımımız olurken, Galatasaray periyotun bitimine 4 dakika kala farkı 20 sayıya çıkarttı(44-24). Üst üste üçlükler bulduğumuz ve özellikle Işıl ve Vitola ile etkili olduğumuz ilk devreyi takımımız 52-37 önde tamamladı. İlk yarıda Işıl Alben attığı 15 sayı ile ön plana çıkarken ona Kristine Vitola 10 sayı; Jefferson ve Deniz 7'şer sayı ile eşlik etti.

Karşılaşmanın ikinci yarısına da etkili başlayan taraf Galatasaray olurken takımımız Işıl Alben'in sayıları ile farkı iyice açtı(65-47). Yeni transferimiz Moriah Jefferson'ın da devreye girmesiyle farkın kapanmasına izin vermeyen takımımız karşılaşmanın son çeyreğine 79-53 önde girdi. Karşılaşmanın son çeyreğinde Deniz Çolakoğlu ve Moriah Jefferson'ın basketleriyle farkı 30 sayı civarında tutan takımımız son dakikalarında genç oyuncularına şans verdiği maçı 97-62 kazanmayı bildi.

Karşılaşmanın istatistik detayları..

Deniz Çolakoğlu 10 sayı – 1 ribaund
Yağmur Kübra Taşar 1 ribaund
Pınar Demirok 8 sayı – 1 ribaund – 1 asist
İrem Naz Topuz 5 sayı – 6 ribaund
Cansu Köksal 3 sayı – 2 ribaund – 1 asist
Işıl Alben 23 sayı – 6 ribaund – 10 asist
Maryia Papova 9 sayı – 7 ribaund – 4 asist
Kristine Vitola 22 sayı – 13 ribaund – 3 asist
Moriah Jefferson 15 sayı – 1 ribaund – 3 asist

Eda Şahin 2 sayı

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0