KBL | Marina Maljkovic: Taraftarlarımızın önünde iyi bir galibiyet aldığımız için çok mutluyum..

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde Abdi İpekçi Spor Salonu'nda MBK Doğuş Hastanesi’ni ağırlayan Galatasaray Kadın Basketbol Takımı, sezonun ilk karşılaşmasından 97-62 galip ayrıldı. Maç sonunda basın toplantısında koçumuz Marina Maljkovic açıklamalarda bulundu. Marina Maljkovic’in açıklamaları şöyle..

İlk maçlarda kiminle oynarsanız oynayın asla kolay olmaz. Taraftarlarımızın önünde iyi bir galibiyet aldığımız için çok mutluyum. Bütün oyuncularımız iyi oynadı, bunun için de mutluyum. Genç oyuncularımız da en az 10 dakika kadar süre aldılar. Sakatlıkları yüzünden 3-4 oyuncumuz eksik olması dolayısıyla bu konuda sıkıntı yaşadık ancak galip geldiğimiz için çok mutluyum. 
Kadroda oynayan herkes görevini yerine getirdi, yapmaları gereken her türlü işi yaptılar. Beni en çok mutlu eden konu ise takım olarak yaptığımız 23 asist oldu. İlk maçta çok güzel bir atmosfer vardı salon içerisinde. Oyuncularla taraftarımızın arasındaki iyi ilişki de çok mutluluk vericiydi. Geldikleri için bütün taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. İyi günlerimizde ve kötü günlerimizde daha fazla yanlarımızda olmalarını istiyorum.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0