Levent Nazifoğlu: Trabzonspor maçında Arena'da 50 bin kişi olalım.


Galatasaray'da futboldan sorumlu yönetim kurulu üyesi Levent Nazifoğlu, tek golle kazandığımız Gençlerbirliği maçının ardından Galatasaray TV’ye açıklamada bulundu. Zorlu bir karşılaşma olduğunu dile getiren Nazifoğlu, haftaya oynanacak olan Trabzonspor derbisinde 50bin taraftar beklediğini dile getirdi. Futboldan sorumlu yönetici Leven Nazifoğlu’nun açıklamalarının tamamı şu şekilde.. 

ARTIK KOLAY MAÇ YOK
Sıkıntılar yaşadık 2. yarıda. Milli takım aralarından sonra maalesef böyle problemler yaşıyoruz ama önemli olan 3 puandı Artık kolay maç yok, takımlar 110 km'ye yakın koşuyor. İstanbul'dan Sakarya'ya kadar koşmanız lazım. Süper Lig, takımların çok koştuğu bir lig haline geldi. Artık tüm maçlar böyle geçecek. 70'ten sonra tempomuz biraz düşüyor ama bunu da aşacağız. 

Muslera, kendine güveni olan bir arkadaşımız. Bu bir şov, o da güzel bir şekilde sergiliyor. Allah Muslera’yı nazardan saklasın. İlk yarı Sneijder'in yokluğunu pek hissetmedik ama 2. yarı top tutamayınca hissettik. Josue de başarılıydı, beğendim.

TRABZONSPOR MAÇINDA ARENA'DA 50 BİN KİŞİ OLALIM
Trabzonspor maçını da kazanmak istiyoruz. Bütün karşılaşmaları kazanmak için çıkıyoruz ama Arena'da bu isteğimiz katlanıyor. Trabzonspor maçında Türk Telekom Arena'da 50 bin kişi olalım.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0