Lukas Podolski: Rakibimizi küçümsemedik..

Ziraat Türkiye Kupası'nın üçüncü turunda Dersimspor karşısında sahadan 5-1'lik galibiyetle ayrılarak adını grup aşamasına yazdıran son şampiyon Galatasaray'ın yıldız ismi Lukas Podolski, karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulundu. Mavi-beyazlı rakip takım filelerini bu akşam 3 kez havalandıran Alman oyuncu, kupa maçlarında sürpriz skorlar olabileceğini bildiklerini ve bu nedenle rakiplerini küçümsemeden sahaya çıktıklarını dile getirdi. Sakatlıktan dönen ve her geçen hafta yükselen form grafiğiyle dikkat çeken Lukas Podolski'nin açıklamalarının tamamı şu şekilde..

Maçtan önce kazanmak istediğimiz söylemiştik. Kupa maçlarını Almanya'dan da iyi biliyorum. Birinci lig takımı alt lig takımlarıyla oynadığında zaman zaman zorlanabiliyor. Ancak biz kupa maçını ciddiye aldık. Şimdi gruplardaki kura çekimini bekliyoruz. 

Sağda, solda ya da önde oynayabilirim. Hocamız da rakibin durumu ve maçın taktiğine göre değerlendiriyor. Kendimi önde oynadığım zaman daha iyi hissediyorum.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0