Yasin Öztekin: Kupada erken turlarda konsantre olmak gerekiyor..

Dersimspor karşısında 5-1'lik farklı galibiyetle adını bir üst tur olan grup aşamasına yazdıran Galatasaray'da günün başarılı isimlerinden Yasin Öztekin basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Takım olarak iyi bir oyun ortaya koyduklarını ve gruplara kaldıklarından dolayı mutlu olduğunu dile getiren Yasin, hafta sonu kaybedilen Trabzonspor karşılaşması hakkında da saha içinde denemelere rağmen gol bulamadıklarını belirtti. Ziraat Türkiye Kupası'nda şampiyon olmak istediklerini dile getiren Yasin Öztekin'in açıklamalarının tamamı şu şekilde..

Gösterdiğim performanstan dolayı mutluyum, bu akşam 2 asist ve 1 gol kaydettim. Fakat en önemlisi kazanıp gruplara kalmaktı. Kupaya alıştığımız için finale kadar gidip şampiyon olmak istiyoruz. Hem bireysel olarak hem de takım için önemli bir maçtı. Kupada erken turlarda maçlar kolay olmuyor. Konsantre olmak gerekiyor. Teknik direktörümüzün dediklerini yerine getirdik.

Bu sene şampiyonluk için kenetlenmiş durumdayız. Trabzon maçı için kaza diyebiliriz. İyi oynadık ama olmadı. Adana maçını mutlaka kazanmak istiyoruz. 3 puan için gidiyoruz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0