ÖZEL | Göksenin Köksal: Taraftar sahadaki 6. adamımız..

Geçtiğimiz sezonu Eurocup şampiyonu olarak tamamlayan ve bu sezon yeniden Euroleague'de mücadele edecek olan Galatasaray Odeabank, yurt dışında yaptığı kamp çalışmalarını tamamladı ve artık Spor Toto Basketbol Süper Ligi ve Euroleague'in başlamasını bekliyor.. Bizde FCN Blog ekibi olarak bu sürede takımımızın altyapısında yetişmiş ve geçtiğimiz sezon önemli sorumluluklar alan Göksenin Köksal ile kısa bir sohbette bulunduk.

Yeni sezon kamp çalışmalarından, önümüzdeki sezon ki hedeflerine kadar birçok konuda açıklamalarda bulunan Göksenin, taraftarımıza da bazı mesajlar gönderdi. Göksenin Köksal ayrıca takım kaptanımız Sinan Güler hakkında da çok özel açıklamalarda bulundu. İşte o açıklamalar..

HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK
Yeni sezon hazırlık çalışmalarımız çok şükür iyi geçti. Uzun ve yoğun bir kamp dönemini geride bıraktık. Yeni sezon başlarken şu anda takım olarak bazı eksikliklerimiz var; sakatlığı bulunan arkadaşlarımız var ancak tam takım haline geldiğimiz zaman ligde tek hedefimiz, şampiyonluk! Avrupa'da ise Euroleague'de Final-Four yapmak istiyoruz..

KENDİMİ HEP HAZIR TUTMALIYIM
Bu yaz boyunca ikili oyunlarımı ve şutumu geliştirmek için çok çalıştım. Şu anda oynadığımız sisteme baktığımız zaman, özellikle ikili oyun oynamam için tabi ki her maç fırsatım olmayacak ama benim her zaman sorumluluk almak için kendimi hazır tutmam gerekiyor.

TARAFTARIMIZ BİZİM SAHADAKİ 6. ADAMIMIZ
Galatasaray taraftarının gücünü bu sene herkes Avrupa'da yeniden görecek. Taraftarlarımız evimiz Abdi İpekçi Arena'da Avrupa'nın en büyük taraftarının onlar olduğunu inşallah tekrardan gösterecekler. Bizi hiç yalnız bırakmadıkları için hepsine çok teşekkür ederiz. Onlar bizim sahadaki 6. adamımız..

SİNAN AĞABEY SAHA İÇİNDE BANA ÇOK YARDIMCI OLDU
Sinan ağabey özellikle geçen sezon bana çok yardımcı oldu. Gerek saha içinde gerekse saha dışında bana her zaman destek oldu. Kötü oynadığım maçlarda oyunda kalmam, daha iyi olabilmem için yanımda oldu. Özellikle iyi oynadığım maçlara dönüp bakacak olursak, Sinan ağabeyin bunda faydası çok büyüktür.

KAPTANIMIZIN SİNAN GÜLER OLMASI BİZİM İÇİN BÜYÜK BİR AVANTAJ
Geçen sezon Eurocup şampiyonu olurken kötü oynadığımız; yenildiğimiz zamanlarda oldu ama takım olarak hiçbir zaman dağılmadık. Bunda Ergin ağabeyin etkisinin yanında takımı bir arada tutan Sinan Güler'in de etkisi büyüktür. Basketbol dışında da bizimle iletişimi gerçekten çok iyidir. Özellikle bu kadar yabancı oyuncunun olduğu bir takımda Sinan Güler'in kaptan olması yarışacağımız her kulvarda bizim için çok büyük bir avantaj.

HEM GALATASARAY'IN HEMDE MİLLİ TAKIMIN KAPTANI OLMAK İSTİYORUM
Sinan ağabey yıllardır milli takımda forma giyiyor, bu durum benim için ve diğer Türk oyuncular için çok büyük bir şans. Her sezon kendini daha da geliştiriyor. Şu anda bana göre en iyi Türk kısa oyuncusu. Benimde hedefim onun tecrübelerinden yararlanarak yıllar geçtikçe kendimi daha da geliştirebilmek ve onun gibi hem Galatasaray'ın hemde Milli Takımımızın kaptanı olabilmek.

***
FCN BLOG ÖZEL HABERİDİR
KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0