Sedat İncesu: Bu sene daha genç bir takım olduk..

Türk spor tarihinin gelmiş geçmiş en başarılı takımı olan Galatasaray TSB takımı (nam-ı diğer Engelsiz Aslanlar) yeni sezon öncesi çalışmalarına Florya'da devam ediyor. Engelsiz Aslanlar'da başantrenörlük görevini sürdüren Sedat İncesu, yeni sezon öncesi çalışmalar ve transferler hakkında resmi sitemize açıklamalarda bulundu. Tecrübeli oyuncumuz Mateusz Filipski'nin sakatlığı sebebiyle takıma ikinci yarı katılacağını açıklayan Sedat İncesu'nun açıklamalarının tamamı şu şekilde..

Bu sene lig 29 Ekim’de başlıyor. Takım antrenmanlarımız gayet güzel bir şekilde devam ediyor. Olimpiyatlar’da olan bütün sporcularımız geldi, sakatlık veya kötü bir durum yok. Sadece Fifi omzundaki ciddi bir sakatlık sebebiyle yarım sezon oynamayacak ama kadromuz bu sene daha geniş. Dört tane yeni transfer yaptık. Beşiktaş’tan Bülent Yılmaz geldi. Hollanda’dan Türk asıllı sporcumuz Mustafa Korkmaz ve Robin Poggenwisch geldi. Bir de uzun bir sporcumuz var; Akın Celal. Yeni ama gelişebilecek bir sporcu.

Geçen seneye göre daha rotasyonlu bir takımız. Bu sene çok daha gençleştik. Yine seyircilerimizin önünde göze hoş gelen, güzel bir basketbol oynatacağımıza inanıyoruz. İkinci devrede Fifi’nin katılmasıyla da Play-Off’lara daha hazır gireceğimizi düşünüyorum.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0