Sinan Güler ve Vladimir Micov'dan açıklamalar..

Galatasaray Odeabank ile Türkiye'nin önde gelen bahis sitelerinden Nesine.com arasında yapılan sırt sponsorluğu anlaşması için düzenlenen imza törenine Galatasaray Odeabank takım kaptanı Sinan Güler ve takımın Sırp yıldızı Vladimir Micov'da katıldı. İki oyuncumuzda anlaşma ile daha güçlü olduklarını dile getirirken gelecek sezon için başarı sözü verdiler.

Takım kaptanımız Sinan Güler geçen sezon ki başarıların üzerine yeni yeni başarılar ekleneceğinin sözünü verirken "Nesine.com ’un bize vereceği destek umarım başarılarımıza yeni başarılar eklememizi sağlar. Herkese teşekkür ederim." açıklamasını yaptı.

Sakatlığı yüzünden kamp döneminin bir kısmını kaçıran ancak iyileşerek sezonun açılış maçına yetişen Vladimir Micov ise "Abdi İpekçi'ye Euroleague'i getiriyoruz. Final Four’un İstanbul'da olması bizim için artı olacak. Daha güçlü bir kadroyla başarıları hak edeceğiz" dedi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0