BSL | Sinan Güler: Daha iyi oynamak zorundayız..


Galatasaray Odeabank'ın başarılı kaptanı Sinan Güler, 81-72 kazanılan BEST Balıkesir maçının ardından açıklamalarda bulundu. Maça iyi başladıklarını ama bu momentumu koruyamadıklarını dile getiren Sinan, daha iyi bir basketbol oynamak zorunda olduklarını söyledi. Sinan Güler'in açıklamalarının tamamı şu şekilde..
Her şeyden önce galibiyet en önemlisi ama genel olarak istatistiklere ve maçın geneline baktığımız zaman ilk periyotta yakaladığımız farkı koruyamadık ve bu bize problem olarak geri döndü. Yeni oyuncuların dahil olduğu bir ortamda böyle şeyler olabilir ama daha iyi bir basketbol oynamak zorundayız. Özellikle Perşembe günü başlayacak olarak EuroLeague ile beraber işimiz daha da zor olacak. Seyircisiz oynanan bu karşılaşmada lige galibiyetle başlamak yine de mutluluk verici.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0