BSL | Ergin Ataman: Russ Smith ilk kez bu seviyede oynuyor..


Galatasaray Odeabank başantrenörü Ergin Ataman ligde oynadıkları BEST Balıkesir karşılaşmasının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Maçta istedikleri oyunu sergileyemediklerini ve oynanan oyundan memnun olmadığını dile getiren başarılı koçumuz, Euroleague ve FIBA arasındaki kural farklılığı içinde "Bu kural farklılığına uyum göstermek zorundayız, artık her maçtan önce oyuncularımızı uyaracağız." dedi. Ergin Ataman'ın açıklamalarının tamamı ise şu şekilde..

Maçın başında ilk beşimiz iyi başladı ancak daha sonra oyuncu değişiklikleriyle beraber özellikle oyun kurucu pozisyonunda çok hata yaptık. Tibor Pleiss da istediğimizi veremedi ve bir anda farklı götürebileceğimiz bir maçta geriye düştük. Maçın içinde çok istikrarsızdık, zaman zaman akıllı oynadık, özellikle Daye ve Preldzic iyi oynadılar ama diğer silahlarımızdan yeterince faydalanamadık. Micov da bir sakatlıktan geldi, onu da oynatarak CSKA maçına hazırlamaya çalıştık. 
Russ Smith ilk kez bu seviyede oynuyor. Savunmada hata yaptığı zaman onu kenara aldık çünkü onu savunmaya adapte etmeye çalışıyoruz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0