TSYD Voleybol Turnuvası | İlk Gün Net Galibiyet!

Türkiye Spor Yazarları Derneği'nin Ankara branşı tarafından düzenlenen ve Halkbank'ın da ev sahipliği yaptığı TSYD Voleybol Turnuvası'nda ilk gün geride kalırken Galatasaray Bayan Voleybol Takımı, Bursa Büyükşehir Belediyesi'ni 0-3 gibi net bir skorla mağlup ederek turnuvaya iyi bir başlangıç yaptı.
Gayet iyi başladığımız ve iyi servis attığımız sette ilk teknik molaya 2-8 önde girdik. İyi servislere devam eden takımımız yakaladığı tempoyu ikinci teknik molaya taşımayı başardı; 6-16. Farkın yardımıyla da çeşitli değişiklikler yapan takımımız skor farkını iyi korudu. Bursa BŞB son bölümde seri yakalamayı başarsa da geri dönüşe müsaade etmeyen takımımız seti 18-25 kazandı.

İkinci set başa baş mücadele ile başladı, ilk teknik molaya Aslı'ın sayısı ile 7-8 önde girdik. Karşılıklı sayılar ile devam eden sette sürekli beraberlik skora hakim oldu. Jack'in aldığı hücum sayısı ile ikinci teknik molaya 15-16 önde girdik. Setin sonuna ufak bir avantaj ile girsek de hatalar Bursa'yı skora ortak konuma getirdi. Mola alan takımımız moladan sonra seti kazanmayı başardı; 23-25.

Yine yakın bir mücadele ile başlayan üçüncü sette ilk teknik molaya yine 7-8 önde girmeyi başardık. Moladan sonra ritmini bulan takımımız farkı açmaya başladı. İkinci teknik molaya 2-8'lik seri ile 9-16 öde girdik. İyi savunma mücadelesi gösteren takımımız sayı almakta zorlanmayınca seti 17-25, maçı da 0-3 kazandı.

TSYD Voleybol Turnuvası'nın ikinci gününde takımımız bugün saat 14:00'te Trabzon İdmanocağı ile karşılaşacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0