TSYD Voleybol Turnuvası | Kızlar kupayla kapattı!

Galatasaray Kadın Voleybol Takımı yeni sezon öncesi hazırlık çalışmalarının son etabı olarak katıldığı ve Ankara'da düzenlenen TSYD Voleybol Turnuvasında oynadığı tüm maçları kazanarak şampiyon oldu ve hazırlık çalışmalarını bir kupayla taçlandırarak noktaladı.

Turnuvanın ilk gününde Galatasaray Bayan Voleybol Takımı, Bursa Büyükşehir Belediyesi ile karşılaşırken rakibini 0-3 gibi net bir skorla mağlup ederek turnuvaya iyi bir başlangıç yaptı. Turnuvanın ikinci gününde Trabzon İdmanocağı ile karşılaşan takımımız, sahadan yine rahat bir oyun sonunda 3-0 galip ayrılırken, turnuvanın son gününde Halkbank ile şampiyonluk maçına çıktı. 

Karşılaşmanın ilk iki setini zorlanmadan kazanan Galatasaray Kadın Voleybol Takımı, üçüncü sette rakibini geriden gelip yakalamasına rağmen devamını getiremeyince Halkbank'ın setlerde durumu 2-1 yapmasına engel olamadı. Dördüncü sette oyuna ağırlığı yeniden koyan kızlarımız seti 25-21; maçı da 3-1 kazanarak TSYD Voleybol Turnuvasında mutlu sona ulaştı.

Böylece Galatasaray Kadın Voleybol Takımı, sezon öncesindeki son hazırlık turnuvasından şampiyon olarak ayrılırken turnuvanın ev sahibi takımı olan Halkbank ise, ikincilik kupası aldı. Turnuvanın özel ödüllerinde Nadia Centoni MVP ödülüne layık görülürken, Sinead Jack ise turnuvanın En İyi Blokçu Oyuncusu ödülünün sahibi oldu.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0