Altyapı | U16 takımı gol olup yağdı!

Coca-Cola Gelişim Ligi'nde mücadele eden Galatasaray U16 takımı, üç devreli lig üzerinden oynanılan organizasyonun 13. haftasında Gölcükspor ile karşılaştı. Rakibi karşısında baştan sona üstün bir oyun ortaya koyan Birkan Bozkurt'un öğrencileri, sahadan 14-0 gibi spekteküler bir skorla galip ayrılarak puanını 34'e yükselterek zirvedeki yerini korudu. 

Geçtiğimiz ay milli maçlar nedeniyle liglere verilen arada Levski Sofia ile oynadığımız hazırlık karşılaşmasında teknik direktör Jan Olde Riekerink tarafından A takımda değerlendirilen genç oyuncumuz Mustafa Kapı'nın da formasını giydiği U16 takımımız yer aldığı 1. Bölge - A Grubu'nda toplam 11 takım yer alıyor. Pendikspor, İnegölspor, İstanbulspor, Beşiktaş, Medipol Başakşehir, Ümraniyespor, Kocaeli Birlikspor, Gölcükspor, Büyükçekmece Tepecikspor ve Fatih Karagümrük yer aldığı grupta 13 hafta sonunda toplam 11 maç yapan ve bu maçlarda 53 gol atan Galatasaray U16 takımı kalesinde yalnızca 7 gol gördü.

Gölcükspor karşısında Galatasaray U16 takımına galibiyeti getiren goller şu isimlerden geldi;Ali Yavuz Kol (3), Mustafa Fettahoğlu (2), Fırat Güllü (2), Süleyman Luş, Mert Yılmaz (2), Mustafa Kapı, Efkan Güneyli, Mehmetcan Sepetçi ve Mehmetemin Aksel 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0