Galatasaray'ın yerlilerinden güvenoyu!

Spor Toto Basketbol Süper Ligi sekizinci hafta karşılaşmasında Ankara'da Ted Ankara Kolejliler'e konuk olan Galatasaray Odeabank, zorlu Eurolegue fikstürü arasında ligde adeta nefes alma fırsatı bulurken, koçumuz Ergin Ataman'da zayıf rakibi karşısında kadrosundaki tüm oyuncuları görme fırsatı yakaladı.

Zorlu lig ve Euroleague fikstüründe şu ana kadar forma şansı bulmakta zorlanan yerli oyuncularımız, ligin zayıf ekiplerinden Ted Ankara Kolejliler karşısında kendilerini gösterme şansı yakaladı. Genç oyuncumuz Ege Arar karşılaşmaya ilk beşte başlayıp maçta en çok süre bulan oyuncularımızdan biri olurken; Can Korkmaz ise kenardan gelerek iyi bir performans sergiledi. Sezon başında kadromuza dahil olan Orhan Hacıyeva'da karşılaşmada süre buldu.

OYUNCULARDAN GÜVENOYU
Galatasaray altyapısından çıkan ve önemli bir potansiyele sahip olan Ege Arar, bu sene çifte lisans ile Pertevniyal'de bulduğu sürelerin kendisine fayda sağladığını gösterirken; sahada güven veren duruşu, ribaund yeteneği, savunma sahasında yaptıkları ve temastan kaçmamasıyla Ergin Ataman'a "Ben buradayım" mesajı verdi.

Sezon başında Uşak Sportif'den transfer edilen, daha önce de kadromuzda bulunan isimlerden biri olan Can Korkmaz ise oyunu kontrol etmesi, yaptığı asistler ve dış şutlarıyla daralan oyun kurucu rotasyonumuzda ligde görece kolay maçlarda süre alabileceğini bir kez daha gösterirken, Orhan Hacıyeva'da hazır olduğunun mesajını verdi.

Rotasyonda pek süre bulamayan oyuncularımızın karşılarındaki rakip zayıf olsa bile gösterdikleri iyi performans, kendilerini hazır tutmaları ve verilen görevi iyi şekilde yapmaları uzun sezonda takımımız için oldukça önemli olacak.

Oyuncularımızın Ted Ankara Kolejliler karşısında istatistikleri ise şu şekilde..

Can Korkmaz      23:33 dakika, 6 sayı, 2 ribaund, 6 asist (2/3 üç sayı)
Ege Arar               26:48 dakika, 7 sayı, 11 ribaund
Orhan Hacıyeva  15:48 dakika, 5 sayı, 3 ribaund, 1 asist

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0