Bir sosyal medya fenomeni: Lukas Podolski!

Geçen sezon başında Arsenal'den transfer edilen Alman yıldızımız Lukas Podolski sahada sergilediği yetenekleri ve roket gibi kullandığı sol ayağının dışında sosyal medyada yaptıklarıyla da taraftarın sevgilisi haline geldi. Şüphesiz Türkiye'de sosyal medyayı en iyi kullanan isimlerden biri olan ve taraftarla yakın diyalog içinde olmaktan kaçınmayan adeta bir Türk gibi davranan Poldi, Türkiye'ye geldiğinden beri yaptığı paylaşımlarla çok sayıda etkileşim aldı. Biz de Lukas Podolski'nin sosyal medyada yaptığı en iyi 10 paylaşımı derledik.. 



10 | ONU SEVENLERİ GÖRMEZDEN GELMEDİ
Türkiye'de kısa sürede kendisini sevdirmeyi başaran Alman yıldız, onu sevenlerin onun için yaptıklarını görmezden gelmedi. Taraftarlarımızın yaptığı paylaşımları kendi instagram sayfasında da paylaşan Poldi, yaptığı açıklama yazıları ile de ne kadar karakterli bir oyuncu olduğunu gösterdi.



9 | BRUMA'NIN HIZINA GÖNDERME

Bu sezon sergilediği performansla göz dolduran ve takımımızın sürükleyicisi konumunda olan Bruma'nın gelişimine ve hızına dikkat çeken Poldi, kendine has muzipliğini de elden bırakmıyor. Bu ikilinin forma savaşı verdiğini unutmayalım :)



8 | HOOP! MARS! 
Antalyaspor karşılaşması öncesinde taraftarla sahilde tavla oynayan ve yaptığı paylaşımın ardından Antalyaspor'a 2 gol atan Podolski, bunun gazete manşetine taşınması üzerine bu güzel paylaşımı yapmayı ihmal etmedi. Poldi demişti Mars geliyor diye..



7 | SNOOP VE POLDİ..
Dünyaca ünlü Rap müzik sanatçısı Snoop Dogg da birçok yabancı ünlü gibi Galatasaray taraftarı. Bunu sosyal medyada paylaşmaktan hiçbir zaman kaçınmayan Snoop Dogg'un paylaşımlarını gören Poldi, yeşil sahada her zaman yaptığı gibi sosyal medyada da iyi gelen ortayı  affetmedi.



6 | OFSAYT YOK..
Fenerbahçe'ye karşı Süper Lig'de oynanan karşılaşmada attığı golün ofsayt gerekçesiyle sayılmamasının ardından Türkiye Kupası finalinde de Fenerbahçe'ye gol atmayı başaran Podolski, karşılaşmanın ardından bir golü de sosyal medyada hakemlere atmaktan kaçınmadı.



5 | 4 YILDIZ
Türkiye'nin tek 4 yıldızlı takımında oynama ayrıcalığına sahip sayılı oyuncudan biri olan Lukas Podolski, kendilerini ezeli rakibimiz olarak tanıtan 3 yıldızlıların önünden geçerken trollük yapmaktan kaçınmıyor. E herkes sahip olamıyor tabi 4 yıldızlı formaya :)



4 | GAZ VER..

Lukas Podolski, Temmuz ayında yaptığı bu video paylaşımıyla çok ses getirirken taraftarlarının gönlünü bir kez daha kazandı. Yaptığı gönderme ise çok açık..



3 | TÜRK FİLMLERİNE GÖNDERME..
Futbolun yanı sıra basketbolu da çok seven Lukas Podolski, Galatasaray Odeabank'ın Alman pivotu Tibor Pleiss'ın transferinin ardından Florya'da Pleiss ile görüştü. Görüşmenin ardından çekilen bu fotoğrafı ise Türk filmlerine gönderme yaparak paylaşan Podolski, her geçen gün bizden biri haline geldiğini gösterdi. Bu iki oyuncunun da Almanya'nın Köln şehrinden çıkmış olduklarını hatırlatmakta fayda var.



2 | CARTEL GÖNDERMESİ

Antalyaspor karşılaşmasında attığı 2 golle galibiyeti getiren Lukas Podolski, yaptığı bu paylaşımla Almanya'dan çıkmış olan ve yakın Türk tarihinin önemli rap gruplarından biri olan Cartel göndermesi yaparken her geçen gün bizden biri haline geldiğini bir kez daha gösteriyordu. Cehennemden çıkan çılgın Polonyalı!



1 | PASSOLİG'E HAYIR!
Türkiye'de tribünlerin boş kalmasının en büyük nedenlerinden olan ve taraftarların bir numaralı düşmanı olan Passolig'e karşı bakışını yaptığı bu paylaşımla gösteren Poldi ve onu sevenlerin gönlünde bir kez daha taht kurmayı başaracaktı. Aynı duyarlılığı yerli oyuncuların gösteremediğini düşünürsek, baş tacı etmeyelim de taşa mı dönelim?

Ne diyelim, iyi ki bizden birisin Poldi.. Hep böyle kal.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0