BSL | Ergin Ataman: Sert ve agresif savunma yaptık!

Spor Toto Basketbol Süper Ligi’nde karşılaştığı derbi karşılaşmasında Beşiktaş Sompo Japan Sigorta’yı 84-78’lik skorla yenmeyi başaran ve yakaladığı yükseliş trendini devam ettiren Galatasaray Odeabank’ta başantrenör Ergin Ataman karşılaşma bitiminde açıklamalarda bulundu.

3.çeyrekte sert ve agresif savunma yaptık ve kendi sahamızda oynama avantajını kullanarak momentumu çevirdik. Maçta kontrolü ele aldık. Beşiktaş iyi oynayan bir takım. İçeriden ve dışarıdan sayı buluyor. İlk yarıda çok top kaybı yaptık ve çok hücum ribaundu verdik. İlk yarıyı 2 sayı geride bitirmemizin nedeni buydu. 2.yarıda ribauntlarda dengeyi kurduk. Top kayıplarını önledik. Çok yorgunuz. Müthiş bir maç temposu var. Önümüzde Barcelona maçı var. Salonu tam doldurup o maçı kazanmak istiyoruz. Takımda Diebler, Tibor Pleiss ve Emir Preldzic gibi oyuncuların form grafiğini yükselttik. İki guardımız olmamasına rağmen topu daha iyi paylaşmaya başladık. Sinan oyun kurucu olmamasına rağmen o pozisyonu iyi götürüyor. Asist özelliğini son dönemde ortaya çıkardı. Şu dönemde Austin Daye ve Alex Tyus’dan verim alamıyoruz. Daye’in ayağında bir sakatlığı var. İki oyuncuda da bir düşüş var. Daye ve Tyus inişteler. Bunlar normal şeyler. Bütün oyuncular aynı dönemde formda olmayabiliyor. Onları da çıkışa geçirebilmeyi hedefliyoruz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0