Dursun Özbek: Galatasaray'ın hocası bay Riekerink'tir!

Fanatik Gazetesi ve Bizz Consulting tarafından düzenlenen, "Türkiye'nin Yeni Liderlik Zirvesi" Sports & Business Summit'e konuşmacı olarak katılan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, panel sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlarken Galatasaray'ın geleceği tartışılmaya başlayan teknik direktörü Jan Olde Riekerink hakkında önemli açıklamalarda bulundu.
Riekerink halen bizim hocamız ve Galatasaray'ın başarılı bulduğu bir hocası. Riekerink ile ilgili söyleyeceğim hiçbir şey yok. Desteklediğimiz, arkasında durduğumuz ve başarılı bulduğumuz bir isim. Fatih Terim ise milli takımın hocası. Hakkında yorum yapmak yanlış olur. Galatasaray’ın hocası Riekerink'tir, yoluna devam edecektir. Riekerink'i destekliyoruz. Kulübü de başarıya götüreceğine inanıyoruz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0