Jan Olde Riekerink: Kazanmayı hak etmedik..

Süper Lig'de haftanın maçında ezeli rakibi Fenerbahçe'ye deplasmanda konuk olan ve sahadan 2-0 mağlup ayrılarak ligde son 4 maçta 3. mağlubiyetini alarak zirveden uzaklaşan Galatasaray'da teknik direktör Jan Olde Riekerink karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulundu. Takım olarak bugün hiç iyi oynamadıklarını ve pozisyona girmekte ciddi sorunlar yaşadıklarını dile getiren Hollandalı teknik adam, bazı şartlar nedeniyle Kadıköy deplasmanına en iyi kadrosunu çıkarttığını belirtti. Jan Olde Riekerink'in açıklamalarının tamamı şu şekilde..

Takıma güvenim üst düzeydeydi ve iyi bir sonuç la ayrılacağımızı düşünüyordum. Bu güveni sahaya yansıtamayan bir takım sahadaydı. Bu güveni sahaya yansıtamayan bir Galatasaray vardı. İki bireysel hata yaptık ve ofansif anlamda sıkıntı yaşadık. Son 3 maçı kaybettik ama evimizdeki iki maç ile bunu karıştırmamak lazım. Burada farklı bir senaryo vardı. Burada galibiyeti hak etmedik. İç sahada kaybettiğimiz iki maçta iyi oynamıştık ve kazanmamız lazımdı. Bugünkü maçın sonucundan memnun değilim. Hem takımın performansından hem de skordan.

Dominant bir Galatasaray'ı bugün sahaya süremedik. Yarın bunu konuşup değerlendireceğiz. Bireysel hatalar var ama pozisyon yaratamayan da bir Galatasaray vardı. Neden istediğimiz gibi oynayamadık, şartlar mı koşullar mı? Bunun sebebini araştıracağız. Sağ taraftan çok tehlikeli oldu rakibimiz. Golü de bu taraftan yedik. Yediğimiz an şanssız bir zamandı. İlk yarının bitmesinden hemen önceydi. Eren'in arkasında dinamizm eksikti. Bu nedenle devre arasında Wesley ve Bruma'nın pozisyonunu değiştirdim.

Fenerbahçe maçının koşullarını değerlendirirsek sahaya çıkardığım takım en iyi takımdı. Podolski'nin rahatsızlığı vardı, ilk kez dün antrenmana çıktı. Takımın performansında sıkıntı vardı. Ofansif anlamada sıkıntı yaşadık. Tüm takım beklentilerin altındaydı. Serdar ise ilk yarı iyi bir iş çıkardı. Maçı iyi izlediğinizde Nigel de Jong'un onunla birlikte oynadığını görebilirsiniz. Gol van Persie'den geldi ama defansımızın sol tarafında sıkıntı yaşadık.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0