Nigel de Jong: Özeleştiri yapmamız gerekiyor..

Süper Lig'de ezeli rakibi Fenerbahçe'ye deplasmanda konuk olan ve sahadan 2-0'lık mağlubiyetle ayrılarak ligde üstüste 2. mağlubiyetini alan Galatasaray'da karşılaşma sonrasında tecrübeli orta saha oyuncusu Nigel de Jong basın mensuplarının karşısına çıktı. Bu mağlubiyet sonrasında özeleştiri yapmaları gerektiklerini altını çizen Hollandalı orta saha oyuncusu, takım olarak üzgün olduklarını dile getirdi. Nigel de Jong'un karşılaşma sonrasındaki açıklamalarının tamamı şu şekilde..

En iyi maçımız değildi. Takımımız ve camiamız için üzüntülüyüz. Ne olursa olsun buradan gerekli dersleri çıkartıp, pozitif olup önümüze bakmamız gerekiyor. Kendi performansıma gelince; daha iyi olabilirim. Bugün üstüme düşeni mücadele ederek yapmaya çalıştım ama daha iyisi olabilir. Şimdi yapılması gereken özeleştiri yapmak ve buradan dersler çıkarıp önümüze pozitif bakmak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0