Levent Nazifoğlu: Çifte standart şüphe uyandırıyor..

Galatasaray Spor Kulübü Sportif A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Levent Nazifoğlu Spor Toto Süper Lig Turgay Şeren Sezonu'nda geride kalan haftalarda yaşananlar hakkında Anadolu Ajansı'na konuştu. Levent Nazifoğlu'nun açıklamaları şu şekilde,

Fenerbahçe karşılaşması her zamanki gibi çok önemli. Maça galibiyet için çıkacağız. Alacağımız sonuç bizim sıralamadaki yerimize büyük etki edecek. Ayrıca takımımızın moral ve motivasyonu için de bu galibiyete ihtiyacımız var. Kesinlikle kazanmak için sahada olacağız. Takımımıza, teknik direktörümüze olan güvenimiz tam.

ÇİFTE STANDART ŞÜPHE UYANDIRIYOR
Beşiktaş’a 5 penaltı verilmiş, bize ise sadece 1 tane. Hakem Mete Kalkavan bizim Kayserispor maçındaki yüzde yüz penaltımızı vermezken, dünkü Beşiktaş-Trabzonspor karşılaşmasında garip şeyler yapıyor. Yine Fırat Aydınus bizim net penaltımızı vermezken, Fenerbahçe’ye Kadıköy’de olmayan penaltıyı veriyor. Ben bunlarda kasıt olduğunu düşünmek istemiyorum ancak hakemlerin çifte standartlı kararları bizde şüphe oluşturuyor.

Medipol Başakşehir’le 6, Beşiktaş’la 4 puan farkımız var. Bu kapanabilecek bir fark. Hedefimizden kesinlikle sapmadık. Hatta Fenerbahçe’yi de yine çok şanslı görüyorum. Rekabet son haftalara kadar devam eder...

EREN KENDİSİNİ BULACAKTIR
Eren Derdiyok çok kaliteli bir golcü. Beklentilerin yükselmesi onu biraz etkiledi. Kendisini geçmiş maçlarda ispatladı ve önümüzdeki müsabakalarda yeniden kendisini bulacaktır. Şu anda Eren alternatifsiz durumda. Eğer Sigthorsson olsaydı daha rahat edecekti ve üzerinde daha az baskı hissedecekti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0