Sultanlar Ligi | Kızlardan İlk Galibiyet!

Vestel Venüs Sultanlar Ligi'nin ilk iki haftasını Bursa BŞB ve Vakıfbank mağlubiyetleri ile kapatan Galatasaray Bayan Voleybol Takımı, ligin üçüncü haftasında Seramiksan'a karşı ligdeki ilk galibiyetini almış oldu. Takımımız, Galatasaray Park'ta ağırladığı rakibini 3-0 gibi rahat bir skorla geçti ve taraftara güzel bir galibiyet armağan etmiş oldu.
Maçın genelinde olduğu gibi ilk sete oldukça etkili bir oyun ile başladık. Oyun sürekli kontrol altında kaldı ve ilk teknik molaya 8-4 önde girdik. İkinci teknik molaya doğru hücum etkinliğimiz daha da arttı ve molayı 16-7 üstün geçtik, seti ise 25-12 üstün bitirdik.

İkinci sete rakibimiz iyi başlasa da dengeyi sağlamak uzun sürmedi, teknik molayı da 8-6 üstünlük ile geçtik. Hataları değerlendiren Seramiksan oyunda kalmayı başardı. İkinci teknik molayı 16-14 üstün geçtikten sonra seri yakalayarak seti 25-15 kazanmasını bildik.

Son sette de oldukça etkili performans sergileyen takımımız yakaladığı seriler ile hakimiyeti bir an olsun elinden bırakmadı. İlk teknik molayı 8-2, ikincisini ise 16-4 önde giren takımımız seti 25-9 maçı da 3-0 kazanarak ilk 3 puanını kazanmış oldu.

Takımımızda tam bir skor dengesi olurken Ruseva 12 sayı ile en skorer isim oldu. Centoni 10, Jack ve Güldeniz 8, Seda ise 7 sayı ile mücadele etti.

Takımımız Sultanlar Ligi 4. Hafta mücadelesini 13 Kasım Pazar günü saat 17:00'de Bursa'da Nilüfer Belediyesi'ne karşı oynayacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0