Nevriye Yılmaz artık saha kenarında!

Sezon sonunda emeklilik kararını açıklayan ve parkelere veda eden Türk kadın basketbol tarihinin gelmiş geçmiş en büyük oyuncularından Nevriye Yılmaz yeni sezondan itibaren Galatasaray kadın basketbol takımında yardımcı antrenörlük görevinde yer alacak. Bir süredir görüşmelerin sürdüğü efsane oyuncu Marina Maljkovic'in staff ekibinde yer almayı kabul etti ve saha içinde yaşadığı sayısız başarıların yanı sıra tecrübelerini de yeni yapılanma içerisine giden Sarayın Sultanları'yla tecrübelerini paylaşacak.

Aktif sporculuk kariyerinde 180 kez milli formayı giyerek bu alanda bir rekora imza atan Nevriye Yılmaz, federasyon yönetmelikleri kapsamında antrenörlük hayatına en üst düzey olan 5. kademe A kategori lisansı alarak başlayacak. Türk kadın basketbolu tarihinin en önemli figürlerinden birisi olan Nevriye Yılmaz'a bir kez daha hoşgeldin diyor ve antrenörlük hayatının en az oyunculuk hayatı kadar başarılı olmasını temenni ediyoruz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0