THY Euroleague | Patric Young İstanbul'a dönüyor!

Turkish Airlines Euroleague 6. hafta karşılaşmasında mabedi Abdi İpekçi Arena'da Yunan devi Olympiacos'u konuk edecek Galatasaray Odeabank, Avrupa arenasında ilk galibiyetini ararken bu karşılaşma bir geri dönüşe de imza atacak. 2014-2015 sezonunda takımımızda forma giyen ve o sezonun sonunda Olympiacos'a transfer olan Patric Young, 1.5 yıllık aranın ardından ilk defa takımımıza karşı oynayacakken, 2. kez de Abdi İpekçi Arena'ya çıkacak. Young, geçtiğimiz yıl Anadolu Efes karşısında Abdi İpekçi Arena'da mücadele etmiş, karşılaşmanın ilk periyotunda dizinden sakatlanarak sezonu kapatmıştı.

2014-2015 sezonunda Furkan Aldemir'in takımdan ayrılmasının ardından Aralık ayının başında kadroya katılan Patric Young, daha sonra Nate Jawai ve Ian Vougioukas'ın takımdan ayrılmasının ardından pivot pozisyonunda tek opsiyon olarak kalmıştı. O sezon takımımız THY Euroleague'de unutmak istediğimiz bir performans sergilerken ligde ise normal sezonu 8. sırada bitirip Play-Off ilk turunda o zamanki adıyla Fenerbahçe Ülker'e 2-1 elenerek sezona erken nokta koymuştu. 

Patric Young'ın o sezon içinde yer aldığı kadro sezon sonunda büyük oranda dağılırken o sezondan Ege Arar, Sinan Güler, Vladimir Micov ve koçumuz Ergin Ataman hala takımımızda bulunuyor. 

Patric Young 2014-2015 sezonunda THY Euroleague'de 17 karşılaşmada formamızı giyerken 8.7 sayı, 6.4 ribaund, 0.8 blok; ligde ise 24 karşılaşmada 10.5 sayı, 7.9 asist, 0.8 blok ortalamaları ile oynamıştı. Young bu sezon ise geride bıraktığımız 5 haftada 4 kez süre bulma şansı yakalarken ortalama 8,2 dakika sahada kalarak 1,8 sayı, 2 ribaund istatistikleri yakaladı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0