ÖZEL | Justin Dentmon'a af geldi!

Galatasaray Odeabank'ta geçen hafta oynanan Zalgiris Kaunas maçından sonra teknik heyetten izinsiz bir şekilde oteli terk ettikleri için kadro dışı bırakılan, Darüşşafaka Doğuş ve Beşiktaş Sompo Japan Sigorta maçlarında süre bulamayan Justin Dentmon ile Russ Smith konusunda yönetim kurulumuz kararını verdi.

Sezon başından beri istenilen katkıyı veremeyen ve geçtiğimiz hafta sakatlığı olduğu gerekçesiyle antrenmanlara katılmayan, kulüp tarafından önerilen tedaviyi de reddeden Russ Smith yönetim kurulu tarafından affedilmedi ve antrenmanlarına altyapı takımımız ile devam edecek. Justin Dentmon ise olayın ardından özür dileyip herhangi bir saygısızlık yapmadığını dile getirince, takımımızın Euroleague tarafından finansal denetleme kuruluna gönderildiği için transfer yapamayacak olma durumu da göz önünde bulundurularak affedildi ve bugün yapılan antrenmana katıldı.

***
FCN BLOG ÖZEL HABERİDİR
KAYNAK VERİLMEDEN KULLANILAMAZ

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0