THY Euroleague | Dorsey gelecek, hoş mu gelecek?

Turkish Airlines Euroleague 9. hafta karşılaşmasında evi Abdi İpekçi Arena'da İspanyol ekibi Barcelona Lassa'yı konuk edecek Galatasaray Odeabank, son haftalarda yükselen formunu devam ettirerek Euroleague'de ki yarışa yeniden dönmek istiyor. İki takım açısından da önem derecesi yüksek olan bu karşılaşma için Galatasaray yönetimi bilet fiyatlarını 5 TL olarak belirlerken, rakip takım kadrosunda tribünlerde oluşacak muhteşem atmosferin hedefi olacak bir oyuncu var: Joey Dorsey!

Geçtiğimiz sezon Eurocup'ta mücadele eden ve azalan bütçesini ona göre kullanan Ergin Ataman, uzun rotasyonu için Stephane Lasme'nin partneri olarak Amerikalı pivot Joey Dorsey'i seçmişti. Hem teknik heyetin hemde taraftarların büyük umut beslediği, kadro içinde önemli bir role sahip olan Dorsey, buna rağmen sezon içerisinde tabir-i caizse küçük bir çocuk gibi davranmış; sahada olduğu zamanlarda konsantrasyondan uzak bir görüntü çizerek taraftarları çileden çıkartmıştı. Soyunma odasındaki ortamı da bozan Dorsey, sezon ortasında ise daha önce formasını giydiği Barcelona'dan gelen cömert teklifi kabul ederek İspanyol ekibinin yolunu tutmuş, orada Galatasaray'da gösterdiği ruh halinin çok ötesinde iyi bir performans sergilemişti. Ancak buradan ayrılırken taraftarımızın ahını alan Dorsey, Barcelona'da gösterdiği iyi performanstan sonra sakatlanarak sezona erken nokta koymuştu. Cuma akşamı Abdi İpekçi Arena'ya ilk kez geri dönecek olan Joey Dorsey'e şüphesiz çok büyük bir taraftar tepkisi olacak. Bakalım Dorsey bundan nasıl etkilenecek..

Bu sezon Barcelona forması ile çıktığı 8 maçta ortalama 19:42 dakika sahada kalan Dorsey 7.5 sayı; 7.1 ribaund ortalamaları ile oynarken, geçtiğimiz hafta oynadığı Real Madrid karşılaşmasında Anthony Randolph'tan yediği bloklarla tüm Avrupa basınına malzeme vermişti.


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0