Sultanlar Ligi | Kızlardan Deplasmanda Rahat Galibiyet

Vestel Venüs Sultanlar Ligi'nde bu hafta deplasmanda Bursa'da Nilüfer Belediyesi'ne konuk olan kadın voleybol takımımız Galatasaray, bu deplasmandan 0-3'lük rahat bir galibiyet ile dönüyor. Üst üste ikinci galibiyetini alan takımımız ısındıkça daha da yükselişe geçeceğinin sinyallerini verdi.

Maça Sinead'in sayısı ile başlayan takımımız Sinead'ın servis hatası ile devam etti. Karşılıklı alınan sayılar ile maçın ilk teknik molasına Centoni'nin sayısı ile 7-8 önde girdik. Uzun bir süre Nilüfer Belediyesi oyuncularının sayıları ve hataları ile maçın sayıları oluştu. İkinci teknik molaya ise ev sahibi 16-14 önde girdi. Mola dönüşü üç sayılık seri bulan takımımız rakibine mola aldırsa da mola dönüşü de rahat oyununu sürdürdü. Skor 19-19'da dengeye geldi, o noktadan sonra takımımız seti 23-25 bitirmeyi başardı.

İkinci sete rakip takım önde başlasa da 5-4'ten sonra Gamze'nin servis turunda 6 sayılık seri bulan takımımız rakibe mecbur mola aldırdı. Moladan sonra oyun hakimiyetini kaybetmeyen Galatasaray ikinci teknik molaya 6 sayı farkla önde girmeyi başardı. Moladan sonra yine 1-4'lük seri yakalayan takımımız skoru 11-20'ye getirdi. Seti de 18-25 kazanan takımımız avantajı eline geçirdi.

Son sete yine iyi başlayan takımımız ilk teknik molaya 4-8 önde girdi. Moladan sonra da oyun üstünlüğünü elinde bulunduran dişi aslanlar ikinci teknik molaya 10-18 önde girdi. Son setin skoru 16-25 lehimize oldu takımımız maçı rahat bir şekilde 0-3 kazandı.

Maçın skor cetveli şu şekilde oldu;
Galatasaray: Centoni (14), Güldeniz (11), Jack (11), Ruseva (7), Gamze (5), Seda (5), Leys (2), Aslı (2), Nursevil (1), Ezgi (-), Ada (-), Nihan (L), Işıl (L)

Nilüfer Belediyespor: Ceyda (12), Tetyana (8), Iryna (6), Cemre (6), Buse (5), Duygu (3), Seda (1), Neslişah (-), Dilara (L), Merve (L),

Takımımız ligdeki gelecek maçını 20 Kasım Pazar günü saat 14:00'te Sarıyer Belediyesi ile Galatasaray Park'ta oynayacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0