THY Euroleague | Sinan Güler: Tek hedefimiz galibiyet!

Galatasaray Odeabank, Turkish Airlines Euroleague'de yedinci hafta maçına Litvanya'da Zalgiris Kaunas deplasmanında çıkacak. Litvanya yolculuğu öncesi takım kaptanımız ve Olympiacos galibiyetinin mimarlarından Sinan Güler GSTV mikrofonlarına konuştu. Oyuncumuzun açıklamaları şu şekilde..

İki takım da ligde aynı durumdalar. Yoğun bir haftanın içindeyiz. Son birkaç haftadır daha iyi basketbol oynuyoruz, istediğimiz şeyleri sahaya yansıtabiliyoruz. Daha iyi iletişim kuruyoruz. İyi bir maç oynayacağız. Tek hedefimiz galibiyet. Umarım maçı kazanıp İstanbul'a döneriz. Bu sezon tüm takımlar sıkışık fikstürde oynayacak. Mühim olan mental ve fiziksel olarak hep hazır olmak. Ne galibiyete çok sevinecek ne mağlubiyete üzülecek zaman kalmıyor. Önce Kaunas'tan galibiyetle dönüp ardından ileriye bakacağız.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0