THY Euroleague | Vladimir Micov: Savunmada direnç gösteremedik..

Sezona istediği gibi başlayamayan ve Turkish Airlines Euroleague'de ilk 5 haftayı galibiyetsiz kapatan Galatasaray Odeabank, yarın evi Abdi İpekçi Arena'da Yunan devi Olympiakos'u 6. hafta maçında konuk edecek. Bu karşılaşma öncesi oyuncularımızdan Vladimir Micov GSTV'nin sorularını yanıtladı. Kötü gidişatın sebeplerini açıklayan ve artık galip gelmek istediklerini bildiren Sırp oyuncumuz Micov'un sözleri şöyle..
Euroleague'e istediğimiz gibi bir başlangıç yapamadık. Aslında skorları son bölümlere kadar çok iyi taşıyoruz ama savunmamızda istediğimiz direnci gösteremiyoruz. Takım olarak en başından beri biraz zamana ihtiyacımız olduğunu zaten biliyorduk ama artık kazanmak zorundayız. Umarım bu hafta Olympiakos'a karşı oynayacağımız maçta rakibimize karşı bir galibiyet elde ederiz. Artık iyi savunma yapmak, bu zorlu mücadeleleri de kazanmak istiyoruz. Abdi ipekçi'de taraftarımız bize müthiş bir destek sağlıyor. Onlar Türkiye'nin en iyi taraftarı. Buradaki her maçımızda bizim yanımızdalar ve coşkulu tribünlerin önünde oynamak bize de büyük bir güç katıyor. Onlara bu maçta galibiyet hediye etmek istiyoruz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0