Efeler Ligi | İzmir'den elimiz boş dönüyoruz..

Türkiye Voleybol Federasyonu Efeler Ligi'nde beşinci hafta maçlarında takımımız Galatasaray HDI Sigorta deplasmanda Arkasspor'a konuk oldu. Etkili bir mücadele ortaya koyamadığımız maçta rakibimize 1-3 mağlup olduk ve üçüncü mağlubiyetimizi aldık.

İlk sette karşılıklı sayılarla oyuna başlandı fakat Arkas arayı kolay bir şekilde açtı. İlk teknik molaya 8-6 geride girdik, Arkas farkı bu noktadan sonra yavaş yavaş açtı. 12-9'dan sonra direnç gösteremeyen takımımız ikinci teknik molaya 16-11 geride girdi. Aradaki farkı koruyan Arkas set sonuna doğru daha da farkı açınca seti 25-18 kaybetmiş olduk.

İkinci sete Arkas oldukça rahat başladı,teknik molaya sadece 3 sayı kazanarak girdi. Teknik mola dönüşü 3 sayılık seri yakalayıp dönüş sinyalleri veren takımımız 11-11'de skoru eşitlemeyi başardı ve rakibe mola aldırdı. Maç karşılıklı sayılar ile devam ederken rakip takım ikinci teknik molaya 16-15 önde girdi. Teknik mola ardından 3 sayılık Arkas serisi setin seyrini değiştirdi ve 25-18 ile ikinci seti de kaybetmiş olduk.


Üçüncü sete önde başladık, teknik molaya da 7-8 önde girdik. Karşılıklı sayılarla ilerleyen sette hakimiyeti hiç kaybetmedik. Arkasspor'un 15-14 üstün olduğu esnada 3 sayılık seri bularak avantaj yakaladık. Bu minik avantajı set sonuna kadar doğru bir şekilde kullanmayı başararak seti 23-25 aldık ve oyuna ortak olma çabası gösterdik.

 Dördüncü sete sayı ile başladık ve bir süre karşılıklı sayılar ile devam eden oyun Arkas'ın mini serisi ile bozuldu. İlk teknik molaya 8-5 geride girdik. Teknik moladan yine ortada bir oyun ile çıkıldı. Durum 14-12 iken Gökhan Gökgoz'ün önce bloğu sonra da iki servis sayısı oyun seyrini değiştirdi. Büyük avantaj yakalayan Arkas seti 25-19 maçı da 3-1 kazanmış oldu.

Maçta Halil Yücel 18, Bartman da 14 sayı ile mücadele etti.

5. haftası geride kalan Efeler Ligi'nde 6. hafta mücadelesini 12 Kasım Cumartesi günü saat 17:00'de Beşiktaş ile oynayacağız. Maç Galatasaray Park Voleybol Salonu'nda olacak.


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0