Eren Derdiyok: Gittikçe daha da güçlü oluyoruz.

Spor Toto Süper Lig'de yılın son maçında Alanyaspor'u evinde ağırlayan Galatasaray baştan sona üstün bir oyun ortaya koyarak sahadan 5-1'lik galibiyetle ayrılarak ligin ilk yarısını 33 puanla tamamladı. Karşılaşma sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Eren Derdiyok, takım olarak iyi bir oyun ortaya koyduklarını ve gün geçtikçe daha iyi olacaklarını belirtti. Eren Derdiyok'un açıklamalarının tamamı şu şekilde..

İlk devrenin son maçıydı; içeride oynuyorduk ve kazanmak istedik. Mesafeyi kısa tutmak için bizim için çok önemliydi. Bugün takım olarak iyi ve ofansif futbol oynadık. Pozisyonlar da verdik. Bunun da üzerine çalışmamız lazım. Rakiplerimizle 2 ve 3 puan fark var. Bu büyük bir fark değil. Fenerbahçe, Beşiktaş, Başakşehir gibi maçlarda puan kayıpları yaşamasaydık konumumuz daha farklı olurdu. Bu kapanış çok önemliydi.

Sezona çok iyi bir başlangıç yapmıştık. Kendimi eleştirmem gerek; biraz düşüş oldu. Bunlar olağan şeyler. Hocalarımla iletişim halinde olup performansımı düzeltmem ve yükseltmem gerek. Gittikçe daha da güçleniyorum, takım olarak da daha güçleniyoruz. Bir forvet olarak ne kadar gol atarsanız, o kadar özgüveniniz yükseliyor. Kendime ve takımıma inanıyorum.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0