Nigel de Jong: Uzun bir ikinci yarı var..

2016 yılının son lig maçında Alanyaspor karşısında sahadan 5-1 gibi net bir galibiyetle ayrılan Galatasaray'ın ilk golünü kaydeden Nigel de Jong, karşılaşma sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Galatasaray formasıyla ilk golünü kaydeden Hollandalı orta saha oyuncusu, sezonun ikinci yarısı için de görüşlerini dile getirdi. Nigel de Jong'un yayıncı kuruluşa açıklamalarının tamamı şu şekilde..

Bugün attığım golden ve takımımın performansından ötürü çok mutluyum. Galatasaray formasıyla ilk golümü attım. Wesley'in fantastik asistiyle gelen güzel bir goldü. Sezonun ilk yarısını bu sonuçla kapatmak çok güzel oldu. Maçtan önce de konuşmuştuk; Başakşehir'e ve Beşiktaş'a yaklaşmak istiyorduk ve bunun için kazanmamız gerekiyordu. Daha önümüzde uzun bir ikinci yarı var. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0